Є шанс, що сьогодні у бендера-коломойського заберуть контроль над Укрнафтою

Укрнафта

Зал засідань всередині будівлі, в якій 22 липня зберуться акціонери, огороджений металевою решіткою. Про це повідомляє джерело в “Нафтогазі”.

У той же час, як повідомляється, біля входу в офіс компанії помічені молоді люди у камуфляжі. “Приват” також має намір суттєво обмежити доступ на збори акціонерів 22 липня.

“Були біля офісу “Укрнафти”. Ґрати ніхто не збирається знімати. Навіть зал для проведення зборів, як нам стало відомо, огородили ґратами. Керівництво Укрнафти каже, що завтра на збори пустять тільки представника НАКу з довіреністю на голосування, інших Коломойський наказав не пускати. Між будівлею і ґратами ходять якісь “тітушкі”, – розповів співрозмовник.

Як повідомлялося раніше, керівництво ПАТ “Укрнафта” відмовляється демонтувати металеву решітку на вході в будівлю головного офісу компанії за адресою Нестерівський провулок 3-5 напередодні проведення зборів акціонерів ПАТ.

“Спілкувалися з нинішнім керівництвом” Укрнафти “з приводу проведення зборів 22-го. Попри обіцянки Коломойського на Наглядовій раді зрізати решітки на будівлі до зборів, керівництво “Укрнафти” не отримувало таких вказівок і збирається проводити збори в клітці”, – зазначив співрозмовник.

Нагадаємо, огорожу з металевої решітки навколо офісу “Укрнафти” виставили 22 квітня після того, як Верховна Рада прийняла закон про зниження кворуму, який дав державі шанс на повернення контролю над найбільшим добувним підприємством.

Також навколо будівлі були помічені озброєні автоматами бійці, як пізніше з’ясувалося, з приватної охоронної фірми “Привату”.

Як відомо, 22 липня відбудуться збори акціонерів ПАТ “Укрнафта” на якому мають обрати нового голову компанії та затвердити питання про виплату дивідендів за 2014 р.

Відзначимо, що 50% + 1 акція “Укрнафти” належить “Нафтогазу”, близько 42% – компаніям, афільованим з групою “Приват” Ігоря Коломойського.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

comments: