Хороша міна при поганій грі: мене посадять, а я не боюся . Коломойський підтвердив розслідування ФБР США проти нього

Коломойський

Громадянин Ізраїлю Ігор Коломойський підтвердив, що Федеральне бюро розслідувань Сполучених Штатів Америки здійснює розслідування щодо нього і його подільника Боголюбова, але він дуже сподівається, що воно нічим не завершиться, оскільки вважає, що нічого протизаконного в цьому житті він не робив. Адже кинути лохів українців, за філософією Коломойського-Боголюбова – це не злочин, а досягнення, достойне поваги!

“Цілком можливо, що якесь розслідування і ведеться. І його проведуть, і нічим не завершиться, як завжди. Те, що стосується мене. Я нічого протизаконного на території Сполучених Штатів, Європейського Союзу чи України не вчиняв. І ви всі це добре знаєте (бу-га-га – ред.). А все інше – це політичні маніпуляції”, – сказав він.

Також Коломойський згадав і про ще одного українського олігарха – Дмитра Фірташа. Вводячи українців в оману і облизуючи дупу Путіну, він стверджує, що Фірташ сидить там, у Відні, з політично вмотивованими обвинуваченнями – і нічим це не завершується. Нормально там почувається. Але теж дуже хоче повернутися в Україну. Ось його звинуватили – і він на 5 років випав з української політичної, економічної та бізнесової тусовки.

Насправді Коломойський добре знає, які зусилля і гроші путляндії витрачаються на підкуп австрійських чиновників і політичних сил для не видачі Фірташа американцям. І що Дімка Ф. щоночі просипається від страхітливих сновидінь у яких він сидить в одній камері із здоровенним афроамериканцем і той регулярно гвалтує його в американській тюрмі з особливим цинізмом ось уже 25-й рік поспіль!

Того ж власне боїться і сам Ігарьоша Коломойський. Тому він і покинув своє благодатне швейцарське гніздечко і вимушено пересилився в спекотливий Ізраїль, наївно сподіваючись, що це убезпечить його від жорстокого і хтивого афроамериканця в одній камері.

Тепер він прибув у Дніпро і налаштовується керувати Україною через Зеленського. Бо саме корумпований український суд і аваківські кишенькові правоохоронні органи можуть дати йому реальний шанс уникнути багаторічного страждання в американській тюрмі.

Нагадаємо, американське інтернет-видання The Daily Beast опублікувало матеріал “Український олігарх-мільярдер Ігор Коломойський перебуває під слідством ФБР”. У ньому йдеться, що він потрапив під слідство за обвинуваченням у фінансових злочинах.

Слідчі розглядають імовірні фінансові злочини, зокрема відмиванням грошей, про що журналістам повідомили три окремі людини, обізнані з темою.

Мережа Правди

comments: