У Москві відбувся пікет проти агресії в Україну і з вимогою відставки путіна

Путіна у відставку

У Москві відбувся узгоджений пікет проти військового вторгнення в Україну. Як повідомляє ПравдаUA, близько 20 активістів руху «Солідарність» вийшли до метро «Полянка» з плакатами: «Агресія проти України, криза в Росії − Путіна у відставку», «Свободу Надії Савченко», «Маріуполь − це Україна».

Деякі учасники акції тримали плакати з цитатами Бориса Нємцова: «Операція з захоплення Криму почалася, коли Янукович ще був у Києві», «Антикризовий план уряду передбачає продовження війни з Україною», «Я не хочу, щоб гинули люди. Не хочу, щоб гинули росіяни, не хочу, щоб гинули українці», «Я вважаю злочином, просто справжнісіньким злочином війну проти України» та інші.

Частина учасників тримали в руках державні прапори України і Росії. Як зазначили організатори акції, їхнє головне завдання − інформувати громадян Росії про соціально-економічні та політичні наслідки війни з Україною для самої Росії.

Акція відбулася спокійно, проте її супроводжувала жвава дискусія прихильників політики Путіна і москвичів з антивоєнної позицією. Рух «Солідарність» регулярно проводить такі пікети вже більше року – з весни 2014 року.

Часто на аналогічні пікети в Москві здійснюють напади агресивно налаштовані прихильники Путіна.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

comments: