Продажні депутати і чиновники знищують українських патріотів, – Правий Сектор

Правий Сектор

ЗВЕРНЕННЯ ПРОВОДУ ВПР «ПРАВИЙ СЕКТОР» ДО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!

Сьогодні в Україні сталась надзвичайна подія, що може змінити хід історії. В м.Мукачево на Закарпатті сотні ошалілих від безкарності бандитів ґвалтівника та наркоторговця регіонала Міхаіла Ланьо – на даний час депутата ВР України – спробували фізично знищити бійців “Правого сектору”. В цій силовій акції взяли активну участь і бандити в міліцейських погонах, що перебувають на утриманні одіозного кума головного ворога українців – Віктора Медведчука.

Після запеклого бою вбито двох бійців “Правого сектору”, поранено – четверо (з них двоє – важко). Забравши вбитих та поранених, підрозділ з боєм вирвався з оточення бандитів та відійшов у гори.

На даний час по бойовій тривозі піднімають спецназ для знищення наших побратимів. Якщо це відбудеться – почнеться незворотній процес. Ми не дозволимо нікому відстрілювати наших побратимів.

Наші вимоги: негайний публічний арешт депутата Ланьо, що брав безпосередню участь у події, всіх бандитів і силовиків, що відкривали вогонь, та тих, хто віддавав наказ.

Увесь Військово-політичний рух “Правий сектор” піднято по бойовій тривозі.

Звертаємось до українців підтримати справедливість у цей нелегкий час.

Звертаємось до побратимів по зброї стати для нас надійною опорою у боротьбі з бандитами.

Звертаємось до Збройних Сил України не брати участі у знищені тих, хто вчора з вами був у окопах.

Смерть бандитам!

Слава Україні!

11.07.2015 р.

————————

Повна мобілізація! Сьогодні на 20:00 усім активістам і прибічникам “Правого сектора” Києва, а також усім людям доброї волі – під Адміністрацію президента на Банкову, 11!

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

comments: