Президент Зеленський порушує закони України і ми українці-президенти маємо право робити теж саме

Зе+Богдан

20 травня 2019 року Зеленський пафосно заявив:

Кожен з нас Президент. Не 73 відсотки, які за мене голосували, а всі 100 відсотків українців.

А на другий день 21 травня 2019 він підписує незаконний указ про розпуск Верховної Ради 8-го скликання. Про це свідчить інформація на сайті глави держави:

“Керуючись частиною другою статті 77, частинами шостою і сьомою статті 83, пунктом 1 частини другої статті 90 Конституції України та відповідно до пунктів 7 і 8 частини першої статті 106 Конституції України постановляю: 1. Припинити достроково повноваження Верховної Ради України восьмого скликання”, – сказано в указі.

Згодом Зеленський пояснив своє рішення так:

«Головним аргументом для розпуску Верховної Ради є дуже низька довіра громадян України до цієї інституції – 4%. Це – оцінка роботи парламенту і найвагоміший аргумент для припинення його повноважень. Я як гарант Конституції зобов’язаний гарантувати права громадян України. Юридична підстава для розпуску – з 2016 року не існувало коаліції», – сказав він.

Жодних докуметальних підтверджень даної юридичної підстави не існує. Просто Зеленському так здалося! Якби він був Християнином, то йому варто було б перехреститися, коли здається…

Але в даному факті є один позитивний момент. Пане Володимире, коли ваш рейтинг опуститься до подібних позначок, доведеться і вам достроково залишитими офіс на Банковій разом з адвокатом Коломойського! Ми вам обов’язково нагадаємо про це! А спостерігаючи повний антимайданний реванш, який відбувається за вашим сприянням, вам доведеться втікати швидше, ніж ви думаєте!

Тепер, щодо призначення голови адміністрації Президента. Андрій Богдан працював на високих посадах за часів убивці і зрадника януковича, тому він підпадає під заборону займати державні посади згідно із законом про люстрацію і не має права ставати головою АП. Як відомо, у березні 2010 року він був заступником міністра Кабінету міністрів України та урядовим уповноваженим з питань антикорупційної політики (антикорупційна політика при януковичу, сама назва посади викликає сміх – ред.). Пізніше цю посаду ліквідували, однак у 2013 році кровосіс азаров знову призначив Андрія Богдана уповноваженим Кабміну в сфері антикорупційної політики!!! Після Євромайдану та відставки уряду азарова у березні 2014 року Андрія Богдана вигнали. Тепер Коломойський запхнув свого похвостича в АП.

Таким чином, пане Зеленський, з першого ж дня роботи, ви неодноразово грубо порушуєте українські закони. Що ж, якщо за вашими словами всі ми українці Президенти, то ми маємо таке ж право не виконувати закони і підзаконні акти, які нам не подобаються. Ми не будемо більше платити податків до скарбниці, поки не будемо впевнені, що жодна гривна не буде вкрадена нікчемами на кшталт коломойського, ахметова, пінчука, фірташа і багатьма іншими. Закликаємо приєднуватися до акції #МИПРЕЗИДЕНТИ усіх, кому небайдужа доля України!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

Мережа Правди

comments: