Кацапські виродки за вказівкою кривавого карлика паплюжать могили Героїв України

дегенерати

У селі Молодич Ярославського повіту Підкарпатського воєводства невідомі осквернили пам’ятник воїнам УПА та жителям села, які трагічно загинули. Про це повідомляє Польське Радіо. Пам’ятне місце складається з двох таблиць, одна з яких увічнює пам’ять про «солдатів УПА, полеглих в 1945—1947 роках». Саме ця частина монумента із тризубом та написами на честь вояків УПА замальована червоною та синьою фарбами. Таблиця була встановлена в 2002 році.

У червні минулого року та сама частина монумента була замальована білою та червоною фарбами. Голова Об’єднання українців у Польщі Петро Тима називає серію нищень українських пам’ятників у Польщі «добре спланованою провокацією». Він вказує, що відео потрапляє «у відповідні руки і з’являється не на випадкових веб-ресурсах».

Оприлюднення відео, вважають в Об’єднанні українців у Польщі, − це теж складова спецоперації. Цього тижня в селі Вербиця Люблинського воєводства вчинено акт вандалізму на монументі борцям Української повстанської армії. Прихильники «новоросії» відзняли акт наруги на відео, його відразу було викладено в мережі на каналі терористів.

Правда України

comments: