Дніпропетровських чиновників підозрюють у сприянні рейдерам

рейдери

Юнісон Груп звернулася до бізнес-омбудсмена з проханням звернути увагу на дії працівників Реєстраційної служби.

Компанія Юнісон Груп скерувала звернення бізнес-омбудсмену Альгірдасу Шеметі з проханням звернути увагу на чиновників Реєстраційної служби Дніпропетровської області, які своїми діями заважають об’єктивному розслідуванню рейдерського захоплення сільськогосподарського приватного підприємства Чумаки в листопаді 2014 року. Про це повідомляє прес-служба компанії.

“За даним фактом порушено кримінальні провадження, але розслідуванню перешкоджає місцева влада Дніпропетровщини, а саме Реєстраційна служба Дніпропетровського міського управління юстиції та Реєстраційна служба Дніпропетровського міського управління юстиції Дніпропетровської області, які не надають документи для об’єктивного розслідування кримінальної справи”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією компанії, рейдерському захопленню СПП Чумаки передувало внесення до реєстру підприємства неправдивих відомостей про призначення директора та зміну засновника. “У шахрайстві підозрюється реєстратор Реєстраційної служби Дніпропетровського районного управління юстиції Дніпропетровської області Абрамова Тетяна, яка діяла в інтересах рейдерів”, – йдеться в повідомленні компанії.

У компанії також нагадали, що після маніпуляцій з документами на територію підприємства вторглася група невідомих людей зі зброєю, яка перешкоджала доступу правоохоронних органів і залякувала колектив. Також були зафіксовані факти вивезення обладнання підприємства і випадки мародерства.

У зверненні до бізнес-омбудсмена Юнісон Груп просить вжити передбачених законодавством заходів для усунення фактів затягування судового процесу і сприяти притягненню до відповідальності чиновників Реєстраційної служби Дніпропетровської області.

Нагадаємо, раніше іноземні інвестори Юнісон Груп заявляли про наміри інвестувати 30 мільйонів євро в СПП Чумаки для створення на базі підприємства “Ферми майбутнього” – інноваційного проекту в сільському господарстві.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

comments: