Банда коломойського, яценюка і авакова намагається вкрасти мільярди в українців

kolomoyskiy_avakov

Аваков зустрічався з Яценюком та Коломойським перед засіданням “Укрнафти”, що зірвалося.

Засідання Наглядової ради “Укрнафти” було зірване через відсутність кворуму.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зустрічався з екс-прем’єр-міністром України Арсеном Яценюком та олігархом Ігорем Коломойським ввечері 22 червня за годину до того, як мало розпочатися зірване засідання наглядової ради “Укрнафти”.

Як повідомляється, журналісти 22 червня зафіксували як кортеж Яценюка заїжджав у бокові ворота Міністерства внутрішніх справ, очолюваного Аваковим. Біля шлагбауму МВС вже стояла автівка супроводу та охорона Коломойського. Крім того, до воріт МВС заїхала й автівка голови “Нафтогазу” Андрія Коболєва.

“Коболєв приїхав до Міністерства внутрішніх справ за годину до того, як в іншій точці Києва мало початись засідання наглядової ради “Укрнафти”. У цій компанії саме Коломойський є одним з ключових акціонерів. І саме ця компанія наразі заборгувала державному бюджету близько десяти мільярдів гривень”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, Коболєв перебував у МВС майже годину і залишив відомство за 5 хвилин до початку засідання Наглядової ради “Укрнафти”.

“Згодом виявилося, що надважливе засідання Наглядової ради “Укрнафти” було зірване. Через відсутність кворуму”, – зазначається у повідомленні.

Коломойський відмовився підтвердити або спростувати факт зустрічі в МВС, а також зазначив, що не відвідав засідання за порадою адвокатів.

У свою чергу, Коболєв взагалі відмовився коментувати ситуацію і одразу поклав слухавку.

Крім того, до МВС був направлений запит на коментар, відповіді поки немає.

Нагадаємо,раніше повідомлялося, що голова НАК “Нафтогаз України” Андрій Коболєв допускає зрив майбутнього зборів акціонерів компанії, запланованого на 7 липня 2016 року.

Правда України

comments: