Акторові Робіну Вільямсу за життя лікарі ставили помилковий діагноз хвороби Паркінсона

хвороба Паркінсона

Преса опублікувала результати патологоанатомічного дослідження коміка.

Акторові Робіну Вільямсу, який наклав на себе руки, за життя лікарі ставили помилковий діагноз, повідомляє журнал In Touch, посилаючись на висновки патологоанатомів. На думку фахівців, саме повідомлення про хворобу Паркінсона могло трагічним чином вплинути на знаменитість.

Результати розтину показали, що Вільямс не страждав на поставлене неврологічне захворювання. “Йдеться про іншу хворобу – деменцію з тільцями Леві”, – пише преса. Остання є одним з видів старечого недоумства.

Робін Вільямс повісився 11 серпня 2014 року у власному будинку в каліфорнійському місті Тибурон. Це сталося всього через кілька місяців після виявлення у нього важкого захворювання – хвороби Паркінсона. Через кілька днів після смерті коміка його дружина Сьюзан Шнайдер заявила, що він дуже переживав через це.

Робін Вільямс досяг світової популярності завдяки ролі в комедійному серіалі “Морк і Мінді”. Актор тричі номінувався на “Оскар”, але отримав лише одну статуетку. Він також був володарем двох премій “Еммі”, чотирьох “Золотих глобусів”, двох премій “Гільдії кіноакторів” і п’яти “Греммі”. Крім цього, на Голлівудській “Алеї слави” розміщена зірка з ім’ям Вільямса за внесок у розвиток кіноіндустрії.

Хвороба Паркінсона – хронічне неврологічне захворювання, що повільно прогресує, характерне для осіб старшої вікової групи. Воно викликане руйнуванням і загибеллю нейронів насамперед у чорній субстанції, а також в інших відділах центральної нервової системи.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

comments: