Мерія Запоріжжя таки дозволила розмістити в місті борди про набір добровольців

Спеціальна комісія Запорізької міської ради дала дозвіл на розміщення у місті як соціальної реклами бордів по набір добровольців до Української добровольчої армії. Про це Радіо Свобода повідомила координатор 8-го окремого батальйону УДА «Аратта» Ольга Браун.

«Наразі мерія і комісія погодилися піти нам назустріч – надати рекламні площі й розмістити наші оголошення. Чекаємо виготовлення і розміщення. Обіцяють, що це відбудеться на початку травня. Має бути вісім бордів великих і 10 сітілайтів. Сподіваємося на розуміння влади, що війна триває і треба разом йти до перемоги», – розповіла Ольга Браун.

Інформацію про дозвіл розмістити у місті плакати про набір добровольців підтвердили і в запорізькій мерії, однак кількість наданих рекламних площ та термін розміщення плакатів не уточнюють.

«Була проведена відповідна комісія про розгляд заяв про розміщення соціальної реклами і були виявлені вільні від комерційної реклами площі. І відповідно була задоволена заява», – повідомив очільник управління внутрішньої політики Запорізької міськради Володимир Головешко.

Раніше мерія Запоріжжя двічі відмовила представникам УДА в розміщенні в місті бордів про набір добровольців, посилаючись на відсутність вільних рекламних площ. 24 квітня під час зустрічі представників громадськості та УДА з керівником управління внутрішньої політики міськради Володимир Головешко пообіцяв розглянути питання розміщення плакатів на спеціальній комісії з питань соціальної реклами на поточному тижні.

comments: