Мангер після звільнення з СІЗО вийшов на роботу

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, який підозрюється в організації вбивства активістки і чиновниці Катерини Гандзюк, з’явився на своєму робочому місці. Про це свідчить інформація і фото на сайті Херсонської обласної ради.

«Апаратна нарада на чолі із головою Херсонської обласної ради Владиславом Мангером розпочала сьогодні, 18 лютого, робочий тиждень», – йдеться в повідомленні.

Сам Мангер, звертаючись до підлеглих, заявив, що «люди чекають від нас рішучих кроків та чесного виконання своїх обов’язків».

Ввечері 15 лютого голова Херсонської облради Владислав Мангер, якого підозрюють в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, вийшов із СІЗО. 

Шевченківський райсуд Києва вирішив взяти під варту до 3 березня із можливістю внесення застави у майже 2,5 мільйона гривень голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера, підозрюваного в організації вбивства активістки і чиновниці Катерини Гандзюк. Суд частково задовольнив клопотання сторони обвинувачення, яка просила про арешт без можливості застави. Захист Мангера оголосив про намір оскаржити це рішення.

ГПУ заявила про намір оскаржити рішення Шевченківського райсуду Києва щодо запобіжного заходу.

15 лютого за нього внесли заставу.

Владислав Мангер – один із тих, кого активісти кампанії «Хто замовив Катю Гандзюк?» пов’язують із нападом, який призвів до смерті 33-річної херсонської активістки і чиновниці Катерини Гандзюк.

11 лютого прокуратура оголосила йому підозру в організації вбивства активістки і чиновниці Катерини Гандзюк. Хоча Мангер заперечував свою причетність до злочину, 31 січня він оголосив при призупинення членства в партії «Батьківщина» на час розслідування. 10 лютого «Батьківщина» виключила Мангера з числа своїх членів.

7 лютого журналісти програми «Схеми» (спільний проект Радіо Свобода та каналу «UA:Перший») повідомили, що довірена особа Мангера Андрій Мурашкін влітку 2018 за безцінь здав в оренду базу відпочинку на березі моря ключовому підозрюваному у вбивстві Гандзюк Олексієві Левіну. Це сталося за тиждень до того, як Катерину Гандзюк облили кислотою, що зрештою призвело до її смерті.

comments: