Бойовики обстріляли житлові райони Авдіївки – штаб

У прес-центрі штабу АТО повідомили, що у неділю підтримувані Росією бойовики обстріляли ввечері житлові райони Авдіївки. Про це йдеться в повідомленні на сторінці штабу у Facebook.

«11 червня, близько 18:00 під час обстрілу позицій сил АТО в районі Авдіївки під вогонь, який вели танки бойовиків, також потрапили житлові квартали населеного пункту. Внаслідок вибуху 125-міліметрового снаряду пошкоджено три житлові будинки на вулиці Островського. В будівлях вибиті шибки та пробиті дахи. На щастя, ніхто з місцевих мешканців не постраждав. В житловому кварталі, який потрапив під обстріл також пошкоджено електричну мережу», – йдеться в повідомленні.

За даними штабу, на місці обстрілу працює спостережна група української сторони СЦКК.

Раніше у штабі українських військових повідомили, що з початку поточної доби бойовики 28 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

На сайтах донецьких бойовиків інформації про бойову активність, зокрема, поблизу Авдіївки немає.

Про припинення вогню на лінії контакту домовлялися вже багато разів. Чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України мало почати діяти з 1 червня. Проте обстріли не припиняються, а сторони конфлікту звинувачують в цьому одна одну.

comments: