Бойовики обстріляли Красногорівку, пошкоджена лікарня і горить школа – Аброськін

Начальник поліції Донеччини В’ячеслав Аброськін повідомляє, що у неділю вранці підтримувані Росією бойовики обстріляли Красногорівку, у результаті чого пошкоджена лікарня і горить школа.

«О 6.40 бойовики почали розстріл міста. Є інформація про пошкодження будівлі міської лікарні, кілька снарядів впало у житловому секторі (в районі заводу). Інформація про пошкодження і постраждалих уточнюється. На місці працює слідча група поліції Мар’їнки», – написав Аброськін у Facebook.

«На 7.45 обстріл триває, співробітники поліції під безперервним обстрілом почали евакуацію персоналу лікарні і хворих терапевтичного відділення. Переважно, це люди похилого віку. Снаряди потрапили у школу № 2. Будівля горить», – зазначив В’ячеслав Аброськін.

За його інформацією, станом на 8.40 у Красногорівці обстріли припинилися.

Бойовики угруповання «ДНР», що контролюють частину Донеччини, наразі про оперативну ситуацію на підконтрольній їм території сьогодні не повідомляють.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, що мало почати діяти з 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинувачують в цьому одна одну.

comments: