Så nå driver korrupt og urettferdig rettssystemet i Ukraina

– Selv på det første møtet Artemenko krevde 400’000 UAH kompensasjon. Dommer sier altfor tidlig, og de er: de har samme hus, bil, leilighet, butikk. All sprodayut. Leiligheten vi solgt fem år siden, i butikken sikkerhet for lånet – sier 36-åringen Ruslan Slabenko fra fylket setevarme i Cherkasy. Hans sønn, 15 år gamle Igor tingrett dømt for mordet på 12-år-gamle syvendeklassinger Dmitry Artemenko. 12 februar i fjor at han døde av en hjerneblødning.

Igor mottatt 8 år i fengsel, foreldre bør kompensere 400000. USD. De anket dommen, er avgjørelsen av klagen anmodning om å løslate sønnen i husarrest.

Ruslan Slabenko – næringsdrivende, oppvarming og vannforsyning sett. Med sin kone Ljudmila 35 år gamle datter med en annen 6-åringen Arina. Sønnen gikk på skolen №1.

– Igor Dima så i toalettet – sier Ruslan. – Han satt på vinduskarmer blyednyy, bøyd hode, tårer strømmende. Jeg vasker, shatavsya. Igor tok ham ned, ga læreren, han kjørte for sykepleieren. Dima ble tatt til sykehuset, spurte hva som skjedde. Han sa han skulle på toalettet, kampen ikke er nevnt.

I den syvende klassinger sykehus døde. Politiet har åpnet straffesak.

– Folk innkalt til aktor Plassen, finner du den skyldige – vil kjøre. Aktor kalt etterforskere. De kjørte i den enkleste versjonen. Hele natten omskriving protokoller. På den andre dagen gis til barn for å signere. Retten nektet alle barn, men de har ikke lyttet. Leger og lærere enstemmig sagt at tegn på vold sett.

27 februar Igor Slabenka arrestert.

– 17 mars kom rettsmedisinske bevis for at det var blødning i 14 timer før døden. Igor fant det 10 timer før døden. Hvis noen Dima og slå den i minst fire timer før – bli med i samtalen Lyudmila Slabenko. – På straffesaken forsvant alle medisinske poster Dima. I høst hadde han to uker på å kartlegge instituttet. I uttalelsen sier at adressert med hyppige smerter i mitt hode og hjerte. Men på den tredje dagen etter begravelsen, gikk min mor og tok kortet. I ett enkelt sertifikat sier at aneurisme var Dima – vaskulær sykdom i hjernen.

Ruslan Telefonen ringer. Han er forstyrret, sier arbeiderne.

– I saksmapper ble alle mistenkt telefonavlytting mobil fra 17 februar til 17 mars. Retten fant ikke gi dem til oss. Lyttet til etter soning. Det vises seniorer Sergei Dudnik Maxim Kononenko. Dudnik kjent jente sa: “Myenty trykket, av kameraet. Men vidcheplyatsya for pave har hevet sine penger. “Kononenko hadde også et alibi. To lærere sa at mens han var i sirkelen.

Skole №1 – i sentrum av byen. Rommet kule barna sitte i klasserommet i yttertøy. Etter døden av syvende klassinger direktør 42-åringen Anatoly grav resignert, nå jobber som lærer.

– Faktisk så ingen hva som var der. Said Dima slå tre – sier den nye direktøren for 50-åringen Larisa Bondarenko.

Inviterer kontoret 10-B-klasse, hvor han studerte Slabenko.

– Igor flyttet til vår klasse året før, med parallell – sier klasselærer 57-åringen Elena Konoval. – Rett gutt. Ingen leder, ingen bølle, ikke bryter disiplin. Vakkert fotografert, er det talent. Hvis Dima slått, ville han ha ropt, vi har alle hørt. Det er ikke klart enda da han var i tredje etasje.

Tidligere direktør for syvendeklassinger ikke ser tegn til juling.

– Bruises, brukket nese eller noe ville bare lagt merke til – sier Anatoly Petrovitsj. – Og mens han sto i stillhet, vi kalte “fast”. Ti mennesker så at han hadde et trykk på 100 til 50. Jeg spurte Igor til innrømmet hvis truffet. Han sverget at ingen rørt.

I Slabenka sikker uskyld Igor og hans klassekamerater.

– Igor aldri la noen obidyv. En gikk med selskapet, en fyr såret etappe. Igor kjørte ham til sykehuset. Dima sa at det innblandet Max, men stablet på Igor – sier Ekaterina Litvin 16 år.

Dmitry Artemenko gikk på skolen med Plyakivka landsby 5 km. Han bodde der med en 66-år gammel bestemor Nilo og åtte år gamle søster Alice. Hans foreldre, 45 år gamle Victor og 33-åringen Irina skilt. En mann jobber som drosjesjåfør i Kamenetz, en kvinne – på inntjeningen i hovedstaden.

– Dima kan spare, men vi trosse umulig “snart” – at Neil jeg .. – De har ikke engang nosilok. Jeg vet ikke transporteres som bærer den. Jeg kaller ikke umiddelbart. Sykehuset Dima sa: “Jeg slo guttene. Jeg kjenner dem ikke, vet Max “. Så begynte han angrepet. Han gjorde skudd, sovnet. Hvis hun visste at det er en trussel mot liv, kjørte umiddelbart til Kiev.

Kvinne setter bilder av hans barnebarn.

– Vi ble fortalt at Dima profesjonelt slått i hodet, men ingen ønsker å være vitne til – fortsetter. – Det var tre eksamen. Den første viste at skaden er forårsaket av de 14 timer før hans død, den andre – i 6-12 timer. Som kunne treffe på skolen eller kl 11 på sykehuset klokken 17.00. Igor ønsker ikke å overlate alt: Dette er en gruppe.

comments: