Члени банди бєні-дніпропетровського у Києві побили одного з керівників «Нафтогазу»

бєня

Невідомі особи побили в п’ятницю, 10 липня, одного з керівників Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Петра Столяра. Про це повідомив у мережі його колега, виконавчий директор держкомпанії Андрій Пасішник.

«Біля власного будинку трьома невідомими з битками жорстоко побито одного з керівників «Нафтогазу» – члена Наглядовоі ради «Укрнафти», відомого своєю принциповою позицією по відстоюванню державних інтересів (котрому Коломойський казав «рамси попутав») Петра Столяра. Це, мабуть, таке запрошення у ВІНК від Коломойського. Сподіваюсь на миттєву реакцію з боку правоохоронних органів», – написав Пасішник.

Згодом виконавчий директор «Нафтогазу» Андрій Пасішник вказав, що метою побиття може бути зрив призначеного на 17 липня засідання Наглядової ради «Укрнафти», яке затверджуватиме питання щодо наступних зборів акціонерів.

«Нагадую, що серед питань – зміна приватівського менеджменту на державний. Учора вранці запрошення було надіслане членам Наглядової ради від групи «Приват». У складі ради 11 осіб, із яких шість – представники «Нафтогазу», п’ять – представники мінорітаріїв. Кворум – шість людей», – повідомив Пасішник і додав, що нейтралізація одного з представників «Нафтогазу» може зірвати проведення зборів. «Висновки робіть самі, кому це вигідно», – резюмував виконавчий директор держкомпанії.

З ініціативою створення єдиної вертикально інтегрованої нафтової компанії (ВІНК), яка включала б компанії «Укртранснафта», «Укрнафта» та «Укртатнафта», цього тижня виступив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

Фахівці, стверджують, що це об’єднання призвело б до монополізації українського нафтового сектору структурами олігарха Ігоря Коломойського.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

comments: