Карлик путін знайшов секс-партнера для своєї дружини і дав придане на 1 млрд. доларів

zhinka-putina

Карлик путін знайшов секс-партнера для своєї дружини і дав придане на 1 млрд. доларів.

Колишня перша леді Росії Людмила Путіна знову вийшла заміж.

Спершу з’ясувалося, що екс-дружина Путіну змінила прізвище. А вже потім сплив і факт заміжжя.

“Фонд боротьби з корупцією перевірив опубліковані раніше документи про зміну прізвища і про операції з нерухомістю колишньої дружини президента Росії Володимира Путіна Людмили. Про це на своєму сайті написав 25 січня, співробітник ФБК Георгій Албурі”, – повідомляє телеканал.

У документі про створення кооперативу “Озеро” в якості адреси Володимира Путіна була квартира на другій лінії Васильєвського острова. Ця квартира 23-го липня 2015-го року у спадок перейшла сестрі Людмили Путіної – Ользі Цомаєвій.

Та 24-го серпня квартира вже перейшла Людмилі Очеретній. Її ім’я, по батькові, дата і місце народження збігається з даними Людмили Путіної.

За даними видання, новим чоловік екс-дружини Путіна став голова Центру розвитку міжособистісних комунікацій, 37-річний Артур Очеретний.

Журналісти довідалися, що новий паспорт на прізвище Очеретна був отриманий 2-го лютого 2015 року в Управлінні Федеральної міграційної служби по місту Москва. Традиційно паспорт вручають в територіальному органі ФМС, а це “зайвий раз підкреслює її особливий статус”.

Нагадаємо, Володимир і Людмила Путіни публічно оголосили про своє розлучення в 2013-му році. Президентові Росії вже багато років приписують роман із гімнасткою Аліною Кабаєвою та навіть кількох позашлюбних дітей.

Правда України

comments: