Працівники Державної прикордонної служби затримали диверсійну групу бойовиків

Державна прикордонна служба

Працівники Державної прикордонної служби на околиці населеного пункту Березове у Донецькій області затримали диверсійно-розвідувальну групу, яка здійснювала спостереження за позиціями українських військових. Про це йдеться на сайті відомства.

«Групу бойовиків так званої «ДНР» у складі 4 чоловік розвідувальна група прикордонників виявила в лісопосадці і взяла в полон», − зазначається у повідомленні.

Під час проведення фільтраційних заходів було встановлено, що троє затриманих є громадянами України, ще один є громадянином Росії.

«У ході попереднього опитування затриманих було з’ясовано, що вони всі належать до так званих «збройних сил» «ДНР», їхнім завданням був збір за допомогою оптичних приладів даних про позиції українських військових», − повідомила прикордонна служба.

Мінські угоди, укладені в лютому, передбачають припинення вогню на Донбасі, відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Проте угоди повністю не виконуються, сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні домовленостей.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

comments: