Кривавий карлик путін потрапив у власний капкан, поставивши на чолі “республік” гопників зі зброєю

gopnyk-lavrov

Кривавий карлик путін потрапив у власний капкан, поставивши на чолі “республік” гопників зі зброєю.

Також кремль хоче об’єднати ДНР-ЛНР. Про це написав російський політолог Дмитро Орєшкін.

“Москва хотіла б, щоб на основі ДНР і ЛНР створили єдину територію, яка б керувалася з Кремля. І щоб цей регіон хоч якось сам себе забезпечував. Тому що зараз ці анклави практично у повній мірі висять на дотаціях з РФ. А оскільки у Росії зараз грошей немає, їм потрібен мир”, – вважає експерт.

На думку політолога, Кремль хоче натиснути на ватажків бойовиків, проте побоюється їх опору.

“Силова зачистка з фізичного усунення непотрібних стане черговою війною на Донбасі. Правда, вона вже буде проходити тільки всередині так званих ДНР і ЛНР. Зараз важко говорити про терміни подібного розвитку подій, але вони цілком можливі. У такому випадку у виграші буде Україна, яка стоятиме осторонь і дивитиметься, як бойовики мочать один одного на Донбасі. Так що Росія не хоче доводити ситуацію до такого стану”, – пише Орєшкін.

Експерт вважає, що керівництво РФ “потрапило на Донбасі у власний капкан, поставивши на чолі “республік” гопників зі зброєю”.

“Тепер останні будуть легітимізувати самі себе, підносити себе до рангу важливих вождів і висмоктувати ресурси з РФ. Що знову ж таки не на руку Кремлю”, – резюмує Орєшкін.

Правда України

comments: