Фірсов: «ДНР» не дає ніякої інформації про зниклого блогера Васіна

В угрупованні «ДНР» родичам блогера Станіслава Васіна не дають жодної інформації про його місце перебування, повідомив Радіо Донбас.Реалії колишній народний депутат Єгор Фірсов, який напередодні заявив про зникнення журналіста.

«Відомо, що мама востаннє спілкувалася з ним 2-го числа, 3-го вони мали зустрітися з мамою в Макіївці, але цього не сталося, Стас просто не вийшов на зв’язок. Мати була в усіх «органах», які там тільки можливі: заходила в «міліцію», в «держбезпеку», але всі стинають плечима. Кажуть, що це, найімовірніше, «служба безпеки». Але офіційної відповіді ніхто не дає», – повідомив він.

Блогер і автор Радіо Донбас.Реалії Станіслав Васін днями зник безвісти в Донецьку. Єгор Фірсов припускає, що журналіст був затриманий бойовиками угруповання «ДНР». Родичі не можуть зв’язатися зі Станіславом, за даними Фірсова, в квартирі Васіна – сліди злому і обшуку. Підтвердження цієї інформації з інших джерел немає.

Станіслав Васін готував репортажі про життя Донецька для Радіо Донбас Реалії й інших видань. Зв’язку з ним редакція Радіо Свобода не має з п’ятниці, 2 червня.

comments: