Miloš Zeman: Vždycky jsem věrně sloužil KGB, nyní slouží věrně putin

Český prezident Milosh Zeman učinil prohlášení, s další ukrajinské otázku, na rozdíl od prezidenta Ukrajiny Poroshenko a premiérem Arsenij Yatsenyuk.

Vzhledem k tomu, Zeman 3.ledna v Praze novinovém rozhovoru, prezident Ukrajiny Poroshenko “může být “muž míru”, zatímco Prime Yatsenyuk je “premiér války”, soudě podle některých prohlášení hlavy ukrajinská vláda.

Yatsenyuk, podle českého prezidenta, “nechce mírové řešení, které doporučuje, aby Evropská komise, a chce tento problém řešit násilím.” To může vést k tomu, že “rusko, který se přestala podporovat separatisty může obnovit tuto podporu.”

Tady český ropucha! Zradil památku svých krajanů, kteří zemřeli v roce 1968 v Praze pod schody sovětských okupačních sil. – (red.- WD)

Podle Milosh Zemana, mnoho lidí se špatně informováni o dění na Ukrajině, ale proto, že idealizovat zemi.Míra korupce na Ukrajině – jedna z nejvyšších na světě, říká Zeman, takže “Maidan nebyla žádná demokratická revoluce, jsem přesvědčen, že na Ukrajině vedl občanskou válku.”Důkazem této práce prezidenta České republiky volá, že “v Minsku společně vyjednávání strany občanské války.”

A to je výtka k Poroshenko, protože poslal koruptsioner Kučma v Minsk na setkání s putinem teroristy! – (red.- WD)

Dnešní rozhovor se český prezident Milosh Zemana a jeho běžných maxim “občanské války”, na Ukrajině přitahuje pozornost českých médií. Milosh Zeman postoj k Ukrajině opakovaně kritizoval Čechy, četné veřejné shromáždění na podporu Ukrajiny konat po celé zemi.

comments: